Budget
€ min tot € max
Oppervlakte
m² min tot m² max
Kamers
 
DOMUS MORAIRA SL
Avenida del Portet, 19
03724 MORAIRA ESPAGNE+34 602 692 085
Vergelijkbare objekten
Delen

Villa Benitachell 1165 m²

2 450 000 €
2 450 000 €
OpbellenEmail Sturen
Sterke punten :
  • Villa luxueuse
  • vue mer
  • villa moderne
Villa la Cala is een villa van grote afmetingen, gelegenop een perceel van 2.493m2 in de exclusieve villawijk Jazmines van de urbanisatie Cumbre del Sol. De zone is alleen toegankelijk voor de eigenaren van de grote, luxe villa?€?s. Villa la Cala telt drie niveaus en is het resultaat van een uniek, exclusief ontwerp, met riante, open ruimtes met veel licht. Alle vertrekken kijken uit op de Middellandse Zee om de prachtige zeezichten zoveel mogelijk te benutten. Het hoogste niveau biedt toegang tot de woning. 5 van de 6 slaapkamers bevinden zich op deze verdieping. De hoofdslaapkamer beschikt over een grote inloopkast en een bijbehorende badkamer met douche en badkuip, vanwaar men uitziet op zee. De overige 4 slaapkamers van deze verdieping beschikken eveneens over een bijbehorende badkamer met douche en kleerkast. Alle slaapkamers hebben direct toegang tot het terras en er is tevens een gemeenschappelijke ruimte om gezamenlijk televisie te kunnen kijken. De trap leidt naar de hoofdverdieping van deze woning, de zone om overdag te vertoeven. Er is een grote zit- eetkamer, een keuken met een kookeiland en eethoek, voorraadkast, washok, kamer met bijbehorende badkamer voor het personeel, een gastentoilet en een parkeerplaats voor 3 voertuigen. Verder beschikt de woning over een terras dat ideaal is om te relaxen, een infinity zwembad met een wateroppervlakte van 60 meter en een riante veranda met een eethoek voor overdag en een zone voor relax van waar men geniet van het sensationele uitzicht op zee. Tenslotte beschikt deze fantastische woning nog over een vrije ruimte van meer dan 100m2, die zich op de benedenverdieping bevindt en die de eigenaar al naargelang zijn wensen kan inrichten.

Maison à vendre proposée par l'agence immobilière DOMUS MORAIRA SL à MORAIRA ESPAGNE

N’hésitez pas à nous contacter au pour obtenir plus d’informations ou organiser une visite.

V00414DMDOMUSMORAIRA
Interne referentieV00414DM
PlaatsBenitachell 03726
Soort WoonhuisVilla
Woon-oppervlakte1165.00
Terrein2393 m²
Kamers16
Slaapkamers6
Badkamer6

neem contact met ons op

Learn more

Information collected on this form is stored in a computerised file by DOMUS MORAIRA SL for the purpose of sending you our personalised listings by email or telephone.

Data is stored for and is intended for the sales and marketing departments of our company.

In accordance with EU regulations you can exercise your right to access the data concerning you and to rectify it, by contacting DOMUS MORAIRA SL
Avenida del Portet, 19
03724 MORAIRA ESPAGNE

Téléphone :
E-mail : [email protected]