Budget
€ min tot € max
Oppervlakte
m² min tot m² max
Kamers
 
DOMUS MORAIRA SL
Avenida del Portet, 19
03724 MORAIRA ESPAGNE+34 602 692 085
Vergelijkbare objekten
Delen

Villa Benitachell 386 m²

935 000 €
Sterke punten :
  • villa luxueuse
  • vue mer superbe
Een design villa  rustig  gelegen in een rustige villawijk met prachtig uitzicht op zee,  in Benitachell. De indeling van Villa is zodanig, dat de zonuren gedurende het hele jaar maximaal benut worden, zodat er altijd volop daglicht aanwezig is. Via een veranda krijgt men toegang tot de woning. Deze is rechtstreeks verbonden met de parkeerplaats. 

De villa beschikt over 4 slaapkamers en 3 badkamers. De hoofdslaapkamer, met een groot raam dat uitziet op zee, heeft een bijbehorende badkamer en heeft toegang tot een groot terras. De andere tweepersoonskamers delen een badkamer. 

Zowel de zit- eetkamer als de keuken komen middels grote ramen uit op een spectaculair zomerterras, zodat interieur en exterieur met elkaar verenigd worden en men op elk moment in elk jaargetijde van het schitterende landschap kan genieten. Het terras en de mediterrane tuin zijn aangelegd rondom een design infinity zwembad, waarvan het water niet van het blauw van de zee te onderscheiden is. 

Op de benedenverdieping bevindt zich de vierde slaapkamer van deze villa met een ingebouwde kast en toegang tot een privé terras. Op deze verdieping bevindt zich ook een ruime zitkamer met toegang tot het terras en een complete badkamer.

Contacteer DOMUS MORAIRA voor meer informatie of voor een bezichtiging ter plaatse.

Maison à vendre proposée par l'agence immobilière DOMUS MORAIRA SL à MORAIRA ESPAGNE

N’hésitez pas à nous contacter au pour obtenir plus d’informations ou organiser une visite.

V00409DMDOMUSMORAIRA
Interne referentieV00409DM
PlaatsBenitachell 03726
Soort WoonhuisVilla
Woon-oppervlakte386.00
Terrein812 m²
Kamers12
Slaapkamers4
Badkamer3

neem contact met ons op

Learn more

Information collected on this form is stored in a computerised file by DOMUS MORAIRA SL for the purpose of sending you our personalised listings by email or telephone.

Data is stored for and is intended for the sales and marketing departments of our company.

In accordance with EU regulations you can exercise your right to access the data concerning you and to rectify it, by contacting DOMUS MORAIRA SL
Avenida del Portet, 19
03724 MORAIRA ESPAGNE

Téléphone :
E-mail : [email protected]